Κατά την αγορά του “Panel Ψηφιακών Άλμπουμ” θα κατεβάσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την σωστή λειτουργία του Panel στο Adobe Photoshop.

Το “Panel Ψηφιακών Άλμπουμ” μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε 2 Η/Υ με την προϋπόθεση ότι και οι 2 Η/Υ πρέπει να είναι συστήματα ίδιας αρχιτεκτονικής (Windows ή Mac) και βεβαίως ότι και οι 2 υπολογιστές είναι δικοί σας.

Για να μπορέσετε να λειτουργήσετε σωστά το “Panel Ψηφιακών Άλμπουμ” θα πρέπει να έχετε έναν σχετικά σύγχρονο Η/Υ ο οποίος θα πρέπει να έχει λειτουργικό 64bit και τυπικά χαρακτηριστικά όπως ένας επεξεργαστής “Intel Core i3/i5/i7”, με μνήμη RAM 6/8/12GB και ελεύθερο χώρο στον Σκληρό δίσκο τουλάχιστον 3-5GB.

Η βέλτιστη ανάλυση οθόνης την οποία πρέπει να έχετε είναι 1920×1080 και πάνω. Το “Panel Ψηφιακών Άλμπουμ” μπορεί να λειτουργήσει και σε μικρότερες αναλύσεις, αλλά θα υπάρχει πρόβλημα με την χωροταξία των στοιχείων στο Photoshop.

Τα video της παρουσίασης έχουν καταγραφεί με ανάλυση οθόνης 1920×1080, έτσι μπορείτε να δείτε πως φαίνεται το “Panel Ψηφιακών Άλμπουμ” σε μία τυπική ανάλυση για τις σύγχρονες οθόνες Η/Υ.

Το “Panel Ψηφιακών Άλμπουμ” έχει σχεδιαστεί με βάση το Adobe Photoshop CS5, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργεί η εφαρμογή στις εκδόσεις από την CS5 και μετά.

Αναλυτικά, το “Panel Ψηφιακών Άλμπουμ” λειτουργεί στις εκδόσεις CS5, CS5.1, CS6 & CC του Adobe Photoshop.

Εξαίρεση αποτελεί η έκδοση Photoshop CC2014 στην οποία το Panel Ψηφιακών Άλμπουμ δεν λειτουργεί λόγω αλλαγής στην αρχιτεκτονική του προγράμματος.

Στο μέλλον θα καλυφθεί και η έκδοση CC2014 αλλά και οι επόμενες εκδόσεις του προγράμματος. Όσοι έχουν αγοράσει το πακέτο πριν την κάλυψη της συγκεκριμένης εφαρμογής, θα λάβουν δωρεάν update όταν βγει η ενημερωμένη έκδοση του Panel για το Adobe Photoshop CC2014.

Το “Panel Ψηφιακών Άλμπουμ” καλύπτει τις πιο γνωστές και διαδεδομένες διαστάσεις ψηφιακών άλμπουμ. Ανάλογα με την έκδοση του “daPanel” που θα επιλέξετε, θα έχετε πρόσβαση στα ανάλογα εικαστικά και αναλύσεις.

Η έκδοση “daPanel (Τετράγωνα Άλμπουμ)” καλύπτει το τετράγωνο σχέδιο των ψηφιακών άλμπουμ. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτει κάθε τετράγωνο εικαστικό μέχρι διαστάσεις σελίδας 40×40εκ (40×80εκ ανοιχτό).

Η έκδοση “daPanel (Ορθογώνια Άλμπουμ)” καλύπτει το ορθογώνιο σχέδιο των ψηφιακών άλμπουμ. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτει κάθε ορθογώνιο εικαστικό μέχρι διαστάσεις σελίδας 30×40εκ (30×80εκ ανοιχτό).

Η έκδοση “daPanel (Τετράγωνα & Ορθογώνια Άλμπουμ)” καλύπτει την δημιουργία και τετραγώνων αλλά και ορθογώνιων ψηφιακών άλμπουμ. Ουσιαστικά η συγκεκριμένη έκδοση περιέχει τις δύο προηγούμενες και αυτό την κάνει πληρέστερη, ευέλικτη και πιο οικονομική.

Μέσα από το “Panel” μπορείτε άμεσα να αλλάξετε τις διαστάσεις σε μικρότερο μέγεθος με το πάτημα ενός κουμπιού.

Λόγω περηφάνιας και για να τιμήσω την πατρίδα μας, σχεδίασα την πρώτη έκδοση του “Panel Ψηφιακών Άλμπουμ” στα Ελληνικά.

Ωστόσο κατά την ολοκλήρωση της Ελληνικής έκδοσης, το “Panel Ψηφιακών Άλμπουμ” θα σχεδιαστεί και σε άλλες 3 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά).

Με τον τρόπο αυτό θα καλύψω σχεδόν όλο το φάσμα των φωτογράφων παγκοσμίως.

Το “Panel Ψηφιακών Άλμπουμ” μπορεί να λειτουργήσει και σε περιβάλλον Windows και σε περιβάλλον Macintosh. Κατά την αγορά του πακέτου από το eshop θα επιλέξετε την κατάλληλη έκδοση για τον Ηλεκτρονικό σας Υπολογιστή (Win/Mac).